Fri leverans vid köp över 499:-Fri leverans vid köp över 499:-
Byt i alla våra butikerReturnera i 365 dagar
Snabb LeveransSnabb Leverans
Byt i alla våra butikerReturnera i alla våra butiker
Varukorg

Ångerrätt, retur och återbetalning

Hos WAGNER erbjuder vi 365 dagars rätt till retur.

Med din fakturamail hittar du en returetikett som du kan använda för att skicka tillbaka din retur till oss.

Returnera varan i en butik

Vi har en rikstäckande bytestjänst under hela 365 dagar, så du kan returnera och byta dina varor i alla våra butiker. Kom ihåg att ta med din faktura.

Om varorna du returnerar är i försämrat skick som gör de osäljbara kan WAGNER göra avdrag eller vägra att återbetala, beroende på skadans omfång, som avgörs i varje enskilt fall.

Returadress:

PWT Brands A/S
Kertemindevej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark

Du har enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som privatkund 14 dagars ångerrätt från den dagen du har din beställda vara fysiskt tillhanda.

Hos WAGNER erbjuder vi 365 dagars rätt till retur.

Ångerrätten ger dig rätt till att undersöka varorna på ett sätt som inte skadar produkten och gör den olämplig för vidare försäljning. Du får undersöka varan i samma utsträckning som anses rimligt att göra i en fysisk butik.

Återbetalning

Vi kommer att återbetala det belopp du betalt för varorna utan onödig försening efter att vi har mottagit och behandlat din retur, dock senast efter 14 dagar från det att du har meddelat att du vill göra ångerrätten gällande, förutsatt att vi har mottagit produkten eller bevis att produkten har skickats till oss.

Återbetalning sker alltid med samma betalningsmetod som användes vid beställning.