JUNK de LUXE

JUNK de LUXE utgår från motsättningar. Det snygga, urbana märket förstår helt enkelt hur de kan tolka modet på ett eget tidlöst sätt med enkla, avslappnade och ändå sylvassa designer.

  • Fri frakt över 399 kr.
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Konst, människor och mode förenas i skarpa designer

Med Junk de LUXE kan du få en känsla för världens största catwalk: Gatan. Märket designar nämligen coola kläder som är enkla och avslappnade på samma gång.

Hos JUNK är LUXE finns det ingen slump - alla detaljer och delar är oerhördt genomtänkta och snyggt utförda. Det är helt enkelt maskulint, tidlöst vintage mode för män till vardags.

Junk de LUXE:s unika attityd uppstår i en motsägelsefull dynamik mellan en välrotad förståelse av det gamla vintagemodet och en evig framtidsförhållning. Det viktigaste av allt är att märket aldrig äventyrar god och skön kvalitet. Därför är vi stolta över att inkludera märket i vårt sortiment på Wagner Fashion. Nyckelord som hållbarhet, äkthet, originalitet och ungdom gör Junk de LUXE till ett märke som passar perfekt in med vår vision. Med våra enkla designs kan du också enkelt kombinera märket med andra delar av vårt sortiment för att skapa din egen look.

Oavsett om du letar efter T-shirts, tröjor, shorts eller coola jackor, har vi spännande trender för dig från Junk de LUXE. Viktigast är dock märkets denimhjärta som bankar hårt för läckra jeans. Denim är både Junk de LUXE:s start- och vändpunkt i många designer. Hos Wagner Fashion är detta märke ingången till en kontrastfylld urban look som följer och tolkar tidens trender utan att göra dig till en modeslav. Bli inspirerad av märkets skarpa och konstnärliga modesätt - det vet jag att vi har här på Wagner Fashion!

Handla JUNK de LUXE på Wagner Fashion online
Vi har gjort det enkelt för dig att hitta de senaste och bästa trenderna från JUNK de LUXE här på Wagner Fashion. Du kan sortera färger, storlekar och produkter själv och vi skickar dina favoriter direkt till din dörr - och vi giver givetvis Fri frakt över 399 kr.. Om du är medlem i Club Wagner Fashion tjänar du även poäng när du handlar hos oss.