Bison

Bison är herrkläder med fokus på det maskulina, det enkla och det funktionella. Det är något jordnära och naturligt över märket, och det är värden som många moderna män kan identifiera sig med.

  • Fri frakt över 399 kr.
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Bison - kläder designat för dig

Kläder i väldigt bra kvalitet med en maskulin, enkel och funktionell design - det är vad Bison står för och vad många män också föredrar. Läs mer om det häftiga märket här.

Bison är maskulint men absolut inte rädda för att överraska med färg - bland de klassiska färgerna som vinrött, marinblått, grått och svart finns nämligen även bränd orange och ljusblå färger, vilket låter dig att göra din stil mer personlig.
Samtidigt har Bison tack vare sina få, väl utförda detaljer gjort sig kända för att vara ett riktigt läckert märke.

Om du inte vet så mycket om märket är det definitivt dags att prova på stilen. Gillar du redan stilen kommer du bli helt överlycklig över våra nyaste produkter från märket.

Bisons samlingar varierar kraftigt. Med både t-shirts, tröjor, byxor, skjortor, shorts, pikétröjor och mycket annat hittar du alla kläder som saknas i din vardagsgarderob. Vi säljer också populära jackor från Bison.

Den enkla designen gör att kläderna skapar en avslappnad, snygg vardagsstil som utstrålar en MASSA lyx.
Gör den här stilen till din egen genom att använda äkta Bison-klassiker som läckra, mjuka stickade koftor med blixtlås, t-shirts med enkla tryck och djärva, funktionella herrjackor.

Köp Bison-kläder hos Wagner Fashion på nätet
På Wagner Fashion du kommer alltid att hitta massor av snygga kläder från Bison - och det finns många andra fördelar med att handla på nätet med oss.
Vi giver Fri frakt över 399 kr. och vi betalar även returfrakten. Dessutom kan du byta varan i din lokala Wagner Fashion-butik.

Om du är medlem i vår klubb Wagner Fashion så finns det ännu fler fördelar. Läs mer om vår kundklubb.