Lindbergh

Lindbergh är utan tvekan märket för dig som älskar modekläder. Lindbergh har nämligen utmärkt sig som ett modemärke som gör tidens coolaste trender till sina egna. Oavsett om du söker efter det råa eller det sköna.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Lindbergh - mysstil varje dag

Lindbergh lyckas göra trender tillgängliga säsong efter säsong tack vare dess coola mönster. Detta innebär att märkets kläder är lätt att kombinera med en modern stil, oavsett om du satsar på en avslappnad eller formell stil.

Lindbergh driver flera märken som har lite olika fokus. Det innebär att Lindberghs stil kan kombineras och variera. Stilen kan vara avslappnad och snygg till vardags med t.ex. en kall t-shirt med tryck, ett par urtvättade jeans och ett par sneakers. Det skulle också kunna vara ett par chinos, en stor, mjuk stickad tröja och några snygga herrstövlar. Lindberghs stil kan också vara formell och elegant i form av en skarp kostym med skjorta, fluga och blanka läderskor. Oavsett anledningen till att du vill köpa kläder kan du klä dig snyggt i Lindberghs kollektion.

Lindbergh är dessutom ett av de ledande klädmärkena inom slim fit modeller. Detta innebär att om du har smal kroppsbyggnad eller vill ha en mer åtsittande passform så passar Lindberghs slim fit till dig.


Handla Lindbergh hos Wagner Fashion på nätet
På Wagner Fashion har vi gjort det lätt att köpa kläder på nätet. Du kan nämligen sortera efter färger och storlekar och se till att visa vad som finns i lager i din storlek. Vi ger Fri frakt över 399 kr. och om något måste bytas så kan du bestämma om du vill byta i din lokala Wagner Fashion-butik eller om du vill skicka tillbaka varan.

Kom ihåg att du tjänar poäng när du är medlem i Club Wagner Fashion och handlar hos oss - även på nätet.