Fri leverans vid köp över 499:-Fri leverans vid köp över 499:-
Byt i alla våra butikerReturnera i 365 dagar
Snabb LeveransSnabb Leverans
Byt i alla våra butikerReturnera i alla våra butiker
Varukorg

Jeansjackor

Nyheter

Kläder

Byxor

Jeans

Jackor

Kostymer

Pyjamas

Pikétröjor

Shorts

Skjortor

Stickat

Sweatshirts

Skor

T-shirts

Underkläder

Accessories

Sortera

Produkter (0)

Hitta den perfekta jeansjackan

Vi har något för alla tack vare alla olika modeller i vårt sortiment. Några har intressanta detaljer, såsom jeansjackor med nitar, smarta fickor och olika jeansfärgsnyanser som kan variera från ljusblått till mörkblått, grått och svart. Det är också skillnad mellan de olika modellernas längd, så välj även om du vill ha en kort jeansjacka eller en som är lite längre.

Jeansjackor går aldrig ur mode

Jeansjackor kan användas under större delen av året - givetvis med undantag för de kallaste vintermånaderna. När det är kallt ute kan det vara en bra idé att välja en fodrad jeansjacka. När det är riktigt varmt ute kan du istället använda en öppen jeansskjorta istället för en jeansjacka. Tunnare, lättare material kan skapa en avslappnad vardagslook om du kombinerar shorts eller jeans och en T-shirt med coolt tryck.

Vi har även jeansjackor i flera prisklasser, så om du letar efter en billig jeansjacka kan du som tur är hitta en cool jacka till ett riktigt vasst pris.

Köp jeansjackor hos Wagner på nätet

Köp din nya jeansjacka hos Wagner Fashion. Testa jackan hemma i lugn och ro. Om den inte passar kan du också lämna tillbaka den eller byta den till något annat i en av våra fysiska butiker.