Fri frakt över 499 kr.
Snabb Leverans
Byt i alla våra butiker
Varukorg

Jeansjackor

Nyheter

Kläder

Byxor

Jeans

Jackor

Kostymer

Pikétröjor

Shorts

Skjortor

Stickat

Sweatshirts

Skor

T-shirts

Underkläder

Accessories

Sortera

Produkter (1)

Lindbergh
Lindbergh
  • Superflex

Lindbergh

Denimjacka | Slim fit

Nuvarande pris799 kr

Visar 1 av 1 produkter

Hitta den perfekta jeansjackan

Vi har något för alla tack vare alla olika modeller i vårt sortiment. Några har intressanta detaljer, såsom jeansjackor med nitar, smarta fickor och olika jeansfärgsnyanser som kan variera från ljusblått till mörkblått, grått och svart. Det är också skillnad mellan de olika modellernas längd, så välj även om du vill ha en kort jeansjacka eller en som är lite längre.


Jeansjackor kan användas under större delen av året - givetvis med undantag för de kallaste vintermånaderna. När det är kallt ute kan det vara en bra idé att välja en fodrad jeansjacka. När det är riktigt varmt ute kan du istället använda en öppen jeansskjorta istället för en jeansjacka. Tunnare, lättare material kan skapa en avslappnad vardagslook om du kombinerar shorts eller jeans och en T-shirt med coolt tryck.


Vi har även jeansjackor i flera prisklasser, så om du letar efter en billig jeansjacka kan du som tur är hitta en cool jacka till ett riktigt vasst pris.

Köp jeansjackor hos Wagner Fashion på nätet

Köp din nya jeansjacka hos Wagner Fashion. Testa jackan hemma i lugn och ro. Om den inte passar kan du också lämna tillbaka den eller byta den till något annat i en av våra fysiska butiker.