Egtved

Det är de små sakerna som gör skillnaden i det dagliga livet, som t.ex. snygga strumpor. Om du gör det så kommer du garanterat att älska Egtved-strumpor. Egtved har haft de bästa strumporna sedan 1931 då märket lanserade sina första strumpor. Se urvalet här och hitta dina favoritmodeller.

  • 365 dagar bytesrätt
  • Prismatch
  • Tjäna 5% bonus på dina inköp i vår klubb

Vi fandt desværre ingen produkter passende til din søgning

Kvalitet - i ull och bomull

Egtved producerar både vanliga bomullsstrumpor och strumpor i den allra finaste kvalitetsullen. Bomullsstrumpor från Egtved är inte som alla andra vanliga strumpor.

Med extra förstärkningar på hälen och tån uppnår Egtved en strumpa som håller längre. Även ullstrumpor från Egtved skiljer sig från vad du förväntar dig. De flesta tror att ull kliar och kittlas, men är Egtved använder bara den finaste merinoullen i sina ullstrumpor. Merinoull är väldigt mjuk och behaglig mot huden. Dessutom har ullen en speciell värmereglerande kapacitet, vilket gör ullstrumpor otroligt bekväma att ha på sig - även med varma fötter.

Alla Egtved-strumpor kan maskintvättas, även ullstrumpor, så länge du följer tvättinstruktionerna.

Egtved strumpor - den perfekta presenten till mannen som har allt
När du letar efter en present till en man så är strumpor från Egtved ett bra val. Det är en läcker lyx som bidrar till att göra vardagen lite trevligare. Han kommer garanterat att uppskatta att få lite extra kvalitet i vardagen.

Är du inte helt säker på om strumpor är rätt present? Vi har många andra bra presentidéer för män. Kom ihåg att vi gärna slår in din present även om du gör ditt köp på nätet.

Hittar du inte rätt strumpor i sortimentet från Egtved? Se alla strumpor från alla märken.