Fri leverans vid köp över 499:-Fri leverans vid köp över 499:-
Byt i alla våra butikerReturnera i 365 dagar
Snabb LeveransSnabb Leverans
Byt i alla våra butikerReturnera i alla våra butiker
Varukorg

Allmänna Villkor

1. Allmänt

Följande allmänna villkor gäller vid försäljning av kläder, accessoarer, skor och skönhetsartiklar till privatkunder på https://www.wagnerfashion.se (hädanefter ”hemsidan” och ”webbshoppen”). Hemsidan erbjuds av PWT Group A/S - Gøteborgvej 15 - 9200 Aalborg SV, org.nr. 5 164 093 782 (hädanefter ”WAGNER”, ”vi” och ”vår”). Våra allmänna villkor utgör hela avtalet mellan parterna. Villkoren kan ändras utan förvarning. Eventuella ändringar gäller för alla beställningar som görs efter ändringen av våra allmänna villkor.

Genom att göra en beställning på hemsidan eller acceptera leverans av våra produkter accepterar du dessa allmänna villkor. Köp på hemsidan kan göras av privatpersoner över 18 år, bosatta i Sverige (”kunden”, ”du”, ”din”, ”ditt”).


Kontakta WAGNER:

Mejl: kundeservice@wagner.dk

Telefon: +45 72 45 44 43

2. Beställning, Priser & Betalning

2.1  Beställning

En beställning görs enkelt och säkert på vår hemsida. Kort efter genomförd beställning mottager kunden en orderbekräftelse via e-post, till den e-postadress som angavs vid beställningstillfället. Avtalet blir först bindande när betalningen har godkänts av WAGNER och WAGNER har debiterat pengarna från ditt konto.

Det är inte möjligt att göra ändringar i en genomförd beställning. Vid önskan om ändringar ska beställningen skickas tillbaka, och en ny beställning måste företagas, läs mer under avsnittet ’Ångerrätt, retur och återbetalning’. Om du inte har mottagit din orderbekräftelse inom två (2) arbetsdagar ombeds du vänligen att kontakta kundservice. WAGNER förbehåller sig rätten att avvisa en kunds beställning i individuella fall.

2.2  Pris

Alla priser på hemsidan visas i SEK och inkluderar moms.

Produktpriserna inkluderar inte frakt. Separata fraktavgifter kan tillkomma och redovisas alltid innan slutförande av beställningen. Priserna som anges vid beställningstillfället är de priser som gäller för kunden under hela köpprocessen. Beställningens totala summa redovisas i kassan innan betalningen genomförs. 

WAGNER förbehåller sig rätten att avbryta en beställning i det tillfälle ett uppbenbart fel har förekommit i priset på vår webbshop. Ett tydligt fel i priset innebär att produktens pris tydligt och väsentligt avviker från produktens faktiska pris (till exempel om produkten har ett pris på 0,00 sek eller om en artikel inte har något pris alls). I ett sådant fall skiljer sig det felaktiga priset så tydligt från det rätta priset att kunden bör förstå att prisinformationen som felaktig.

  • Betalning

Hos WAGNER betalar du tryggt och säkert. Vi erbjuder betalningsmetoder genom betalningsleverantörerna Quickpay, NETS, Paypal, Clearhaus & Swedbank. Hos WAGNER kan du betala med följande metoder: Visa, Mastercard, Maestro, Apple Pay, JCB, Paypal, American Express. Alla betalningsmetoder är avgiftsfria. Beloppet debiteras från ditt konto när varorna skickas från vårt lager. Det är inte möjligt att debitera ett högre belopp än vad du har godkänt vid beställningstillfället.

3. Leverans

Din beställning levereras med PostNord som erbjuder hemleverans och företagsleverans. Leveranstiden är 2–5 vardagar. En fraktavgift på 29 SEK inklusive moms tillkommer på alla beställningar. WAGNER erbjuder fri frakt för beställningar med ett varuvärde på över 499 SEK. Beställningar levereras inte under lördagar, söndagar eller helgdagar.

Om det uppstår en leveransförsening som har väsentlig betydelse för dig som kund har du rätt att häva avtalet utan kostnad. Om det uppstår en försening utom WAGNER kontroll kan inte WAGNER anses som ansvariga för det och heller inte bli skyldiga till skadestånd eller kompensation, om det inte speciellt avtalats mellan parterna eller som en bestämmelse från tillämpad lag.

När beställningen skickas från vårt lager mottager du som kund ett mejl från transportören innehållandes en spårningslänk, från vilken du kan spåra din beställning under transporten.

Vi ansvarar för din beställning fram till dess att du har den fysiskt tillhanda. Om du kan se synliga transportskador på emballage eller produkt vid leveranstillfället, eller om leveransen inte överensstämmer med informationen som står i din orderbekräftelse, ombeds du att meddela oss per mejl snarast.

4. Ångerrätt, retur och återbetalning

Du har enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du som privatkund 14 dagars ångerrätt från den dagen du har din beställda vara fysiskt tillhanda. Hos WAGNER erbjuder vi 365 dagars rätt till retur. Ångerrätten ger dig rätt till att undersöka varorna på ett sätt som inte skadar produkten och gör den olämplig för vidare försäljning. Du får undersöka varan i samma utsträckning som anses rimligt att göra i en fysisk butik.

Med din fakturamail hittar du en returetikett som du kan använda för att skicka tillbaka din retur till oss.

Om varorna du returnerar är i försämrat skick som gör de osäljbara kan WAGNER göra avdrag eller vägra att återbetala, beroende på skadans omfång, som avgörs i varje enskilt fall.

Returadress:

PWT Brands A/S
Kertemindevej 1
9220 Aalborg Ø
Danmark

Återbetalning

Vi kommer att återbetala det belopp du betalt för varorna utan onödig försening efter att vi har mottagit och behandlat din retur, dock senast efter 14 dagar från det att du har meddelat att du vill göra ångerrätten gällande, förutsatt att vi har mottagit produkten eller bevis att produkten har skickats till oss.

Återbetalning sker alltid med samma betalningsmetod som användes vid beställning.

5. Reklamation

Som privatkund har du rätt att reklamera en felaktig produkt i 3 år från det datum du mottagit din vara. Reklamationsrätten gäller ursprungsfel, transportskador och för produkter som avviker från vad som har avtalats mellan kunden och WAGNER eller som på annat sätt uppvisar fel.

Om du reklamerar en felaktig produkt efter 6 månader från det att du mottog varan, är det ditt ansvar att påvisa att felet var ursprungligt. Vid godkänd reklamation reparerar vi varan till originalskick eller byter ut den mot en ny vara. I vissa fall har du även rätt att häva avtalet och bli återbetald för den summa du betalat för varan. Du ska alltid reklamera produkten så snabbt som möjligt och utan onödig försening efter att felet har upptäckts. 2 månader efter felet upptäcks anses alltid som skälig tid för anmälan.

Önskar du att reklamera en produkt ber vi dig kontakta vår kundservice innan du skickar din produkt i retur till oss. Av kundservice kommer du få vidare instruktioner för hur processen för reklamation ska gå vidare.

Kontaktuppgifter vid reklamationsärenden 

Mejl: kundeservice@wagner.dk

Telefon: +45 72 45 44 43

Du ska som kund naturligtvis inte betala eventuell returfrakt eller frakten för en ny ersättande produkt när det gäller en reklamation som godkänts av WAGNER.

  • Färger

Även om vi har gjort stora ansträngningar för att ange produkternas färger och egenskaper så exakt som möjligt kan din skärms färginställning, kalibrering och upplösning variera och påverka färgåtergivningen. Mindre färgavvikelser betraktas därför inte som en defekt.

6. Force Majeure

WAGNER har rätt att inte uppfylla sina skyldigheter i detta avtal i händelse av omständigheter som är utanför Företagets kontroll eller som vi inte kunnat förutse eller övervinna. Detta gäller bland annat myndigheters åtgärder eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, arbetsmarknadskonflikt, krig eller krigsfara, blockad, brand, explosion, översvämning, naturkatastrof eller olyckshändelse av större omfattning.

7. Immateriella rättigheter

Om inget annat anges är alla immateriella rättigheter (inklusive men inte begränsat till upphovsrätt, varumärken, registrerade och oregistrerade mönster, designs, databasrättigheter, domännamn och goodwill i allt innehåll, inklusive alla texter, grafik, logotyper, fotografier och bilder) WAGNER exklusiva egendom. All kommersiell användning, inklusive reproduktion, ändring, distribution och överföring av innehåll, är strängt förbjuden utan WAGNER:s samtycke.

8. Tvistlösning

Om en tvist skulle uppstå mellan dig och WAGNER och denna mot förmodan inte kan lösas, prövas den vid den domstol som följer av tvingande lagstiftning. Om du vill upprätta ett ärende hos Allmänna reklamationsnämnden (ARN) kan du kontakta dem på: Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm eller www.arn.se. Vid eventuell tvist som prövas av ARN följer vi nämndens rekommendationer. Du kan även gå vidare med ditt klagomål på EU:s gemensamma tvistlösningssida som du hittar du här