Fri frakt över 499 kr.
Snabb Leverans
Byt i alla våra butiker
Fri retur
Gå till klubb

Köpvillkor

1. Inledning
Dessa köpvillkor gäller för köp av konsumenter i den här butiken som ägs och drivs av:

PWT Brand A/S,
CVR nr. 31081610
Gøteborgvej 15-17
9200 Aalborg SV
(kallas härmed för "WagnerFashion.se")

Vi rekommenderar att du läser villkoren noga innan du gör köp i webbutiken.

Du måste ägna särskild uppmärksamhet åt de texter som är markerade i kursiv stil.

2. Varubeställning
Du kan beställa på nätet 24 timmar om dygnet. Vi hanterar ordrar under 9:00 till 15:00. Beställningar gjorda utanför dessa tider kommer att hanteras under nästa arbetsdag.

Om du har önskemål om varor som inte finns på sidan får du gärna kontakta oss.

När du gör en beställning skickar vi omedelbar ett kvitto till dig via e-post. Observera att detta kvitto inte är en orderbekräftelse och att vi inte är bundna av just denna order. Slutligen ingås endast avtal mellan dig och WagnerFashion.se när vi per e-post bekräftar att vi är bundna av beställningen.

Det är inte möjligt att se tidigare order genom att logga in på webbutiken. Om du vill ha en kopia av din orderbekräftelse kan du skicka ett mail till kundeservice@wagner.dk

Du är ansvarig för att se till att de kunduppgifter som du anger vid ett köp är korrekta eftersom vi inte bekräftar eller verifierar informationen själva.

När du handlar i vår webbutik ingås köpeavtalet på danska.

3. Ändring av beställning
Eftersom vårt lager packar in de inkommande beställningarna kontinuerligt är det viktigt att du kontaktar oss så snart som möjligt om du vill göra ändringar i din beställning. Om lagret inte har behandlat din beställning finns det en chans att du kan ändra den.

Om ordern redan har bearbetats kan du inte göra ändringar i din redan behandlade order.

4. Priser och betalning
Nuvarande pris är det som anges vid beställningstidpunkten i den övergripande översikten av ordern innan du accepterar beställningen. Alla priser på vår webbshop anges i danska kronor och inkluderar oms och alla danska skatter, tullar, osv. Alla priser är dagliga priser och uppdateras regelbundet.

Om inget annat anges ska det totala priset, inklusive eventuella leveranskostnader betalas innan vi kan leverera varan.

Vi accepterar följande betalningsalternativ:
• Tack
• VisaDankort
• MasterCard
• Maestro
• Visa
• Visa Electron
• V PAY
• JCB
• China UnionPay

Det tas ingen betalningsavgift i vår webbshop.

När du gör en betalning på nätetmed betalkort är du alltid skyddad mot missbruk. Du kan avvisa betalningen när du får din betalningsöversikt.

Du har ingen självrisk om ditt kort skulle missbrukas i en webbshop som använder Secure Socket Layer (SSL) i sitt betalningssystem. De uppgifter du tillhandahåller i samband med ett nätköp som betalas med betalkort är SSL-krypterat. Det är alltså endast Nets som kan läsa dem. Varken vi eller andra har möjlighet att läsa uppgifterna.

Beloppet dras först på ditt konto när varorna skickas från vårt lager. Du betalar aldrig med än vad du har godkänt vid beställningstillfället.

5. Leverans

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din order. Föremål som beställts före kl. 14:00 skickas normalt samma dag som de beställs. Vi levererar inte på lördagar, söndagar och helgdagar.

Om din beställning innehåller flera varor kommer den hela beställningen alltid att levereras tillsammans baserat på den varan med den längsta leveranstiden.

Alla leveranser skickas med GLS. Fri frakt för ordrar över 499kr, annars 29kr.

6. Ångerrätt
Du har rätt att avbryta köpet inom 14 dagar efter mottagandet av varan. Ångerrätten kan utövas utan att du måste ange någon särskild anledning genom att skicka ett meddelande till oss via vanligt brev eller e-post. Vi rekommenderar att du fyller i och skickar in medföljande returkort. Du kan även välja att använda den vanliga ångerblanketten som finns längst ner i det här dokumentet.

OBS Du kan inte utnyttja ångerrätten genom att helt enkelt vägra att ta emot varorna eller genom att inte hämta ut dem.

Vänligen skicka meddelande om att utöva din ångerrätt till följande adress:

WagnerFashion.se
v/ PWT Brands A/S 
Kertemindevej 1
9220 Aalborg Ø
E-post: kundeservice@wagner.dk

Om du skickar tillbaka ett köp måste du returnera varan till samma adress utan orimlig fördröjning och senast 14 dagar efter att du meddelar att du vill ångra ditt köp. Vi kan kräva dokumentation för att försäkra att varan har skickats före utgången av tidsfristen. Om varan returneras måste den vara korrekt förpackad och bifoga en kopia av ditt ångermeddelande.

Du kan också alltid välja att skicka tillbaka varan till en av våra fysiska butiker.

Tillbakalämnade varor borde vara i gott och oskadat skick. Om tillbakaskickade varor visar tecken på skada eller användning, utöver vad som är nödvändigt för att bestämma varornas art, egenskaper och sätt, kan du försämra varans värde. Vi uppskattar värdet baserat på en konkret bedömning av den tillbakalämnade varan.

Betalning för varan återbetalas så snart som möjligt och under alla omständigheter inom 14 dagar från mottagandet av ditt meddelande om att du vill ångra ditt köp. Vi förbehåller oss dock rätten att återkalla återbetalningen tills vi har fått tillbaka varan/varorna för inspektion, eller tills du har lämnat in bevis på att varan har returnerats, beroende på vad som sker först. Pengar kan inte lämnas tillbaka om varorna har betalats med presentkort.

Om du avbryter köpet enligt dessa villkor kommer vi att återbetala inköpspriset tillsammans med de ursprungliga fraktkostnaderna (exklusive extrakostnader på grund av att ditt val av leverans utöver den billigaste standardfrakten), minus eventuella prisskillnader. Om du inte meddelar oss om annat så görs återbetalningen med samma betalningsmetod som den du använde vid den ursprungliga transaktionen.

För mer information om din 14-dagars retur kan du besöka danska Konkurrens- och konsumentsstyrelsens hemsida: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold.

7. Reklamation
När du handlar i vår webbshop har du naturligtvis 24 månaders garanti. Det innebär att du antingen kan få din vara lagad, utbytt, pengarna tillbaka eller prisavslag beroende på den specifika situationen.

Du måste reklamera inom rimlig tid efter att du har upptäckt felet på varan. Om du reklamerar inom två månader efter det att felet har upptäckts kommer klagomålet alltid att vara giltigt. Vi återbetalar rimliga fraktkostnader som du har i samband med din retur så länge reklamationen är giltig.

När du vill reklamera en vara måste denna skickas till vår adress på:

WagnerFashion.se
v/ PWT Brands A/S 
Kertemindevej 1
DK-9220 Aalborg Ø
Att.: Wagner Webshop

När du lämnar tillbaka varan ber vi dig beskriva felet så noggrant som möjligt.

Vänligen använd vår retursedel. Det är inte ett krav, men det underlättar vår hantering och minimerar hur långt tid allt tar..

Kom att vi inte tar emot paket som skickas via efterkrav eller liknande.

Kom ihåg att varan alltid måste lämnas tillbaka i rätt förpackning. Spara kvitto på att du har skickat den så att vi kan betala tillbaka fraktkostnaderna.

Om du är bosatt i ett annat EU-land än Danmark kan du överklaga till EU-kommissionens klagoportal på nätet här: http://ec.europa.eu/odr

Om du vill klaga på ditt köp, vänligen kontakta (kundeservice@wagner.dk). Om vi inte hittar en lösning kan du göra ett klagomål hos den behöriga styrelsen i ditt område så länge villkoren för detta har uppfyllts.

Konkurrens- och konsumentstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

8. Färger
Även om vi gör vårt allra bästa för att ange färger och kvaliteter så exakt som möjligt kan datorns färger och skärmupplösningar variera. Därför anses mindre färgavvikelser inte göra varan defekt i den meningen som köplagen anger.

9. Personuppgifter och cookies
För att du ska kunna ingå ett avtal med oss behöver vi följande information: Namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
Vi registrerar dina personuppgifter för att kunna leverera varan till dig.
Personuppgifterna är registrerade hos Wagner och lagras i fem år, varefter informationen raderas.
Datahanterare på www.wagnerfashion.se är (Online Manager, Kristian Dybdahl).
Dina uppgifter avslöjas inte eller säljs till tredje part.
När du registrerar dig hos www.wagnerfashion.se har du alltid rätt att göra invändningar mot registreringen av dina uppgifter. Du har också rätt att bli informerad om vilken slags information som registreras om dig. Dessa rättigheter är förenliga med personuppgiftslagen och frågor i samband med detta riktas till (lra@pwtgroup.dk).

10. Lagval
Dessa e-handelsvillkor och eventuella köpeavtal angående köp av varor från oss omfattas av dansk rätt med undantag för danska lagar och CISG.

 

Standard ångerblankett
(Denna blankett är ifylld och returneras endast om tillbakadragande från kontraktet)

Till
Wagner.dk
v/PWT Brand A/S,
CVR-nr.
31081610,
Gøteborgvej 15-17,
9200 Aalborg SV,
Tel: 72 45 46 47,
Fax: 72 45 46 45
E-post: kundeservice@wagner.dk

Jag meddelar härmed att jag vill utöva min ångerrätt i samband med mitt köpeavtal gällande följande varor:

Bestält den __ / __ / ___ togs emot den __ / __ / ___:
Namn på konsument:
Konsumentens adress:
* Konsumentens underskrift (Konsumenternas underskrift) (endast om blankett skrivs på papper) ______________________

Datum ______________________