Skjortor

Vill du uttrycka din egen stil har du nästan oändliga möjligheter med en skjorta. Skjortan finns både i casual varianter, till exempel med blomtryck eller i denim, men också i mera enkla eller formella versioner som passar till ett företagsmöte eller under kostym och kavaj. Välj din favoritstil och få en ny snygg skjorta från de bästa märkena som Eterna, Lindbergh eller Shine Original.

Skjorter til både hverdag og fest

På Wagner Fashion hittar du en värld full av skjortor eftersom vi älskar skjortar i alla dess slag. Vi har ett brett utbud av noggrant utvalda märket, vilket gör att du alltid får kvalitetskjortor och bra mönster när du handlar hos Wagner Fashion.

Från vardagsskjortor till festskjortor

Använd skjortor till både vardags, på jobbet och på fritiden - och naturligtvis till fest. Till vardags kan du använda en skogshuggarskjorta eller en jeansskjorta t.ex. tillsammans med jeans eller chinos för en lite mer vardaglig look. Du kan också välja en kortärmad skjorta till vardags. En skjorta kan enkelt användas till fest tillsammans med ett par byxor och ett par klassiska läderskor.

Till fest blir en klassisk stil med den välkända vita skjortan eller om en modemönstrad skjorta snyggt. En fin tärnig skjorta eller en randig skjorta håller också fortfarande. Använd en enkel skjorta med en fin slips och skapa en exklusiv stil som fungerar bra i många festliga sammanhang. Om du föredrar fluga istället för slips går det också fint enligt dagens trender. Särskilt yngre män har upptäckt vad en härlig fluga kan göra för en skjorta. Oavsett vad du väljer är det absolut viktigaste att du ser till att det passar snyggt tillsammans med den skjorta du väljer.

Köp skjortor på Wagner Fashion

Köp dina Wagner Fashion-skjortor och upplev hur närhandel ska fungera. Vi giver Fri frakt över 399 kr., vi levererar snabbt och du kan byta i din lokala Wagner Fashion-butik. Om du är medlem i vår Club Waagner Club får du givetvis poäng för ditt köp, precis som om du hade handlat i en av våra många fysiska butiker.