Pikétröjor

Pikétröjan är en evig klassiker, men idag är den inte längre bara klassisk och enkel - den är också toppmodernoch finns i en mängd fantastiska modeller i friska färger, coola ränder och snygga detaljer. Hitta massor av pikétröjor hos Wagner på nätet där vi har ett stort utbud av märken som Bison, Lindbergh och Signal. Vi har bara en fråga till er: Vilken pikétröja är din favorit?

En klassiker som har fått nytt liv

Om du gillar att leka med säsongens nya färger finns det många spännande pikétröjor för dig.

Törs du välja en ceriserosa, helgul eller grön färg? Gillar du lite enklare stilar så har vi naturligtvis också mycket att välja ifån här, till exempel klarblå, bordeaux eller läckert grått med smala svarta ränder. Vi får även en hel del långärmade polotröjor i vårt sortiment under vintermånaderna.

Så här använder du din pikétröja

Pikétröjor passar bra i de flesta garderober eftersom de kan användas till mycket. Använd t.ex. en snygg, moderiktig pikétröja till vardagslooken med jeans och sneakers för en trevlig dag på jobbet, i skolan eller på fritiden. Det är en look som både kan kombineras med snygga, mjuka herrskor och snygga sneakers. Om du väljer en långärmad pikétröja kan du också använda den på hösten och vintern.

Köp pikétröjar online på Wagner Fashion

På Wagner Fashion har vi snygga Signal-pikétröjor, Lindbergh-pikétröjor och pikétröjor från många andra spännande märken, vilket garanterar ett urval som är toppklass. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig läckra kläder och bra service. Därför har vi naturligtvis Fri frakt över 399 kr. när du beställer hos oss - oavsett din beställningsstorlek. Som en speciell tjänst till dig erbjuder vi dig möjlighet att byta ut varan i butiken. Vi är alltid redo att hjälpa dig att byta, och det gäller även när du köper på nätet med Wagner Fashion.