Kostym

Hos Wagner hittar du massor av olika kostymer för män, så det finns något för alla smaker och tillfällen. Vi har allt och låter valet vara ditt.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Vilken kostym ska man välja? Och hur ska den sitta?

Kostymer för män är snygga, maskulina och framhäver det bästa hos varje mans figur, om man bara ser till att välja en som sitter bra. Det finns nämligen inget som går upp mot en välsittande kostym. Letar du efter en perfekt kostym, läs då mer här.

Det finns många olika slags kostymer för män och de är alla fina på sitt sätt. Vilken du ska välja beror på vem du är och hur du ser ut. Men det handlar inte om raketforskning att kunna se när en kostym sitter bra. En snygg kostym som passar ska sitta åt, men den ska inte strama. En kostymkavaj ska ha tillräckligt långa ärmar och vara tillräckligt bred över axlarna. Den ska naturligtvis också kunna knäppas snyggt – även om du inte någonsin planerar att gå med knäppt kavaj. Kostymbyxor får inte dra snett över benen och det är viktigt att de går ända ner till skorna. Är du lång och smal så kan du med fördel välja en slim fit-kostym som passar till just den kroppsformen.

Vilken modell ska bli din?

När det gäller färgen på din kostym är det först och främst en fråga om smak och stil. En svart kostym är det mest klassiska, men också en grå eller gråblå är stilsäkra klassiker som passar till alla stilar och tillfällen. Det är det perfekta valet om du bara har en kostym som du använder till festliga tillfällen. De här färgerna har fördelen att de passar till de flesta skjortor, liksom de flesta slipsar och flugor också kommer klä till din kostym. Vi har även några nyanser som är mer blå. Det kan vara riktigt snyggt om man är typen som gillar det lite vassare och som inte är rädd för att sticka ut lite.

Köp din kostym hos Wagner online

När du ska köpa kostym hos Wagner köper du vanligtvis en kavaj och ett par kostymbyxor – inte ett komplett set. Det beror på att det kan vara skillnad på vilken storlek man ska ha på kostymbyxor och kavaj. Det blir på så vis lättare att tillgodose din önskan om en perfekt sittande kostym. Det finns dock enstaka hela kostymer på vår webbshop. Oavsett vilken kostym du föredrar finns det massor med fördelar att köpa den hos Wagner. Vi giver Fri frakt över 399 kr., du får normalt dina kläder inom 1–3 vardagar och som ett extra servicealternativ kan du byta i någon av våra butiker, om du föredrar det framför retur per post.