Jeans

Varje man behöver jeans i sin garderob, så därför hittar du naturligtvis ett brett utbud här hos Wagner. Se alla många modeller från Lindbergh, Shine Original, JUNK de LUXE och många fler.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Vardagsjeans

Jeans är det ultimata vardagsplagget - utan tvekan. Därför har vi alltid ett stort, spännande urval på Wagner Fashion.

Förnya din garderob med Shine jeans, Lindbergh jeans eller jeans från några av alla de andra märkena vi säljer här på Wagner Fashion. Du hittar alltid jeans i alla klassiska färger som blått, grått och svart, men du kan också ha turen att hitta några coola jeans i en av dagens populära modefärger som rött eller vitt. Du hittar vad du behöver i vår butik oavsett vad din garderob behöver.

Massor av häftiga jeans att välja mellan
Jeans är mångsidiga och kommer i ett flertal olika former. Gemensamt för alla jeans på Wagner Fashion är att de är perfekta till vardags, vilket innebär att de passar fint ihop med alla slags T-shirts och tröjor. Ett par fina svarta jeans kan även användas till fest då du kan para ihop dem med en fin skjorta, en kavaj och ett par läderskor. Gillar du jeans med lös passform, normal passform eller skinny jeans? På Wagner Fashion har vi självklart alla dessa passformar och ännu fler. Därför kan du alltid kan hitta ett par jeans som sitter precis som du vill att de ska sitta..

Hur du får rabatt
När du handlar på Wagner Fashion kan du ofta göra ett riktigt kap - även när det gäller jeans. Vissa modeller ger dig volymrabatt och då kan du köpa två par jeans under samma kampanj och spara pengar. Vi har också ett flertal jeans som kan köpas till kraftigt reducerade priser - men skynda dig då det oftast bara finns ett fåtal par av varje modell i alla storlekar.

Köp jeans på Wagner Fashion online
På Wagner Fashion vet vi att det kan vara svårt att köpa jeans på nätet. Man vill ju helst prova dem först för att se hur de känns, och särskilt när man testar ett nytt märke. Det här är inget problem med Wagner Fashion även om du köper din nya jeans på nätet. Du får också gärna byta din vara i våra butiker där vi alltid är redo att hjälpa till.