Fri frakt över 399 kr.
Fri retur
Byt i alla våra butiker
Snabb Leverans
Gå till klubb

Shine Original

Relaxed fit

899 kr

Shine Original

Relaxed fit

899 kr

Shine Original

Relaxed fit

899 kr

Lindbergh

Relaxed fit | Innerficka

999 kr

Lindbergh

Relaxed fit | Innerficka

999 kr

Lindbergh

Relaxed fit | Innerficka

999 kr

Junk de Luxe

Slim fit | Vattenavvisande

2 299 kr 1 149,50 kr

Shine Original

Slim fit | Innerficka

799 kr

Välj rätt jacka med hjälp från Wagner Fashion

På Wagner Fashion ger vi dig bra råd när det är dags att köpa en ny jacka. Med vår hjölp kan du göra  rätt köp och se till att du får en herrjacka som du blir nöjd med under den kommande säsongen. Hitta herrjackor som passar din stil.

Föredrar du korta herrjackor? Eller gillar du längre jackor? Vilken färg tycker du om på jackor? Det är viktigt att du funderar på vad som är stil när det handlar om att du ska köpa en jacka som du kommer att ha på dig varje dag unde en hel säsong. Det finns både vårjackor, sommarkläder, vinterjackor, snygga läder- och skinnjackor och rockar bland Wagner Fashions urval. Tänk på vad du ska använda jackan till. Herrjackor är gjorda i många olika mönster, former och kvaliteter. Behöver du huva? Fickor? Dragkedja eller knappar? Oavsett ditt fokus på att välja en jacka, har vi en i vårt urval som passar dina önskemål.

Det har aldrig varit lättare att köpa en jacka på nätet

På Wagner Fashion har vi gjort det enkelt för dig att köpa din jacka på nätet. Vi ger dig Fri frakt över 399 kr. och snabb leverans. När du får din jacka har du 14 dagars returrätt där du kan prova jackan i god tid innan du bestämmer dig för om du vill behålla den eller inte. Om du vill byta kan du välja att antingen skicka tillbaka varan eller byta ut den i din lokala Wagner Fashion butik.