Superflex styles

Superflex är det nyaste inom Wagners stora utbud av kläder med stretch. Stretch gör plagget behagligare och extra stretchigt, och med Superflex är det extra mycket elasticitet. Det ger maximal komfort och den ultimata friheten att röra sig som man vill.

  • 365 dagar bytesrätt
  • Prismatch
  • Tjäna 5% bonus på dina inköp i vår klubb

Performance pants med Superflex

Under de senaste åren har det varit extra mycket fokus på att tillverka behagliga kläder, som ändå är supersnygga.

Komfort är inte längre något du bara får när du går runt där hemma i nattkläderna. Hos Wagner vill vi gärna ge dig det bästa av två världar – kläder i supersnygg design, som ändå är tillräckligt behagliga att bära under hela dagen. Därför har vi ett stort utbud av kläder med Superflex – det vill säga extra mycket stretch. Här har vi lagt fokus på byxor, då det oftast är de som kan vara begränsande på grund av bristande rörlighet.

Du behöver därför inte längre skilja på om du vill ha ett par casual byxor eller jeans, eller om du vill ha en look som utan problem kan användas på kontoret. Hos Wagner har vi båda sorterna med unik Superflex, som ger dig den ultimata rörelsefriheten och komforten. Här kan du hitta ett par svarta jeans som kan passa in i alla situationer – för studierna, på jobbet och ute på stan. Föredrar du club pants har vi också ett exklusivt urval av dem. Här får du det allra bästa av kostymbyxornas design kombinerad med rörlighet, så du är garanterad ett par byxor som du både kommer älska looken och känslan hos.

Letar du efter ett par performance pants av den bästa kvaliteten, som både är otroligt behagliga och samtidigt gjorda i en snygg modern design? Titta då i vårt utbud, där du hittar både club pants, jeans och shorts i våra allra behagligaste stretchmaterial. Du hittar byxor från flera coola märken, exempelvis Lindbergh och JUNK de LUXE. Här har vikt lagts på både supersnygg och modern design med tuffa detaljer, samtidigt som du får en komfort som är på topp.

Köp performance pants med Superflex hos Wagner

Hos Wagner anstränger vi oss för att ge dig de snyggaste kläderna, utan att kompromissa med varken kvalitet, design eller kundservice. Av samma anledning väljer vi noga ut varor till vårt sortiment, så du kan få de nyaste varorna till ett attraktivt pris. Vi ordnar dessutom fri frakt på ordrar över 399:- och goda bytesmöjligheter. Välj själv om du vill skicka varan i retur eller byta till något annat i en av våra butiker. Med Wagner är det lätt att handla på nätet.