Fri frakt över 499 kr.
Snabb Leverans
Byt i alla våra butiker
Fri retur

Vi fann tyvärr inga produkter som matchade din sökning

Klassiska kvalitetsjeans

Vi har en fast utbud av byxor från Wrangler. De kommer i en mängd olika storlekar från W30 till W48 och L30 till L36. Det innebär att det finns ett par välsittande jeans för alla som gillar byxor med klassisk passform. Färgerna är oftast mörk blått, grått och svart - alltså klassiska färger som går väl ihop med allt. Alla modeller från Wrangler har 5 fickor, precis som alla andra bra, klassiska jeans. På höger bakficka sitter det som bekant en läderetikett med Wranglers logotyp.

Den populäraste modellen är Wrangler Texas Stretch, som är gjord av denim med lite stretch. Om du inte har testat dem bör du definitivt göra det - det är inte utan anledning som dessa jeans har blivit dagens bästsäljande Wrangler-modeller.

Köp Wrangler-kläder på nätet
Ifall du redan vet vilken storlek du har i Wrangler-jeans så är det självklart superenkelt att beställa dem på nätet. Är du lite osäker behöver du bara kika på vår storleksguide där du enkelt kan få reda på vilken storlek som passar bäst. Om du inte tror att dina nya byxor passar perfekt kan du alltid byta eller lämna tillbaka byxorna. Välj om du vill skicka tillbaka byxorna per post, eller om du vill byta till något annat i din lokala Wagner Fashion-butik.

Hittar du inte dina nya jeans bland vårt Wrangler-sortiment? Se alla jeans från alla märken - vi har nämligen en massa snygga jeans från andra kvalitetsmärken.