JBS

För väldigt många män är JBS det märke som föredras när det gäller underkläder. Det är lätt att förstå för oss på Wagner, eftersom märket lyckas kombinera kvalitet, komfort och god design på ett unikt sätt.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

JBS – allt inom underkläder för verkliga män

Hos Wagner säljer vi flera typar av JBS underkläder så du kan hitta dina favoriter. Du hittar alltid JBS boxershorts, undertröjor och briefs.

JBS briefs är klassiska JBS favoriter. Du känner garanterat till dem redan och föredrar du dem är det garanterat svårt att övertyga dig om att också märkets boxershorts har mycket att erbjuda – men också JBS boxershorts är närmast moderna klassiker i underklädeslådan. Under många år har märket förfinat design, komfort och kvalitet, vilket har lett fram till dagens populära kvalitetsboxershorts som de är kända för. För varje man som satsar på kvalitet är JBS ett perfekt val.

JBS undertröjor är också riktigt populära bland många män. De är mjuka och behagliga att bära under skjortor, tröjor och T-shirts. De finns både utan ärmar, med korta ärmar och med långa ärmar.