Slipsar

Inget avslutar en kostym lika fint som en vacker slips och en matchande näsduk. Här hos Wagner hittar du snygga slipsar från Lindbergh i 100 % silke och självklart med tillhörande näsduk. Välj mellan flera snygga färger och mönster.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Se stilig ut i kostym, skjorta och slips

En slips kan användas till många olika utstyrslar och av alla anledningar. Man kan mixa, matcha och ändra sin look från dag till dag bara genom att byta slips. Behöver du en ny slips så hjälper Wagner dig på vägen med ett stort utbud av snygga och stilrena slipsar i skönt och mjukt silke, som i alla tider varit det material som föredragits till slipsar.

Varför inte piffa till din skjorta med en ny slips? Trenden är tydlig – de starka, moderna färgerna spelar en allt större roll. Om du ska bära slips, välj då en som verkligen uttrycker din personliga stil. Tänk dock alltid på att välja en slips som passar till din skjorta.

Behöver du en billig slips? Det hittar du som tur är också hos oss.

Kan man köpa slips online?
Ja, absolut. Eftersom slipsar är one size är slips något av det lättaste plagget att köpa online – det passar alltid. Dessutom har vi hos Wagner fina detaljerade bilder på alla produkter, så du vet precis vad du får när du handlar hos oss. Fri frakt över 399 kr.. Du kan vända dig till din lokala Wagner, där vi alltid kan hjälpa dig att byta – även om du har handlat online hos oss.