Fri frakt över 499 kr.
Snabb Leverans
Byt i alla våra butiker
Fri retur
Gå till klubb

Lindbergh

Kängor

1 999 kr

Lindbergh

Sneakers

599 kr

Lindbergh

Sneakers

599 kr

Lindbergh

Sneakers

599 kr

Lindbergh

Sneakers

599 kr

Lindbergh

Business-sko

1 499 kr

Lindbergh

Business-sko

1 499 kr

Lindbergh

Tillbehör till skor

69 kr

Lindbergh

Tillbehör till skor

69 kr

Lindbergh

Tillbehör till skor

99 kr

Junk de Luxe

Sneakers

1 499 kr

Junk de Luxe

Sneakers

1 499 kr

Lindbergh

Snörskor

1 499 kr

Lindbergh

Snörskor

1 499 kr

Läckra skor för alla män!

Rätt skor kan slutföra din stil. Se urvalet här och hitta ett par som passar dig.

Här på Wagner har vi främst skor från märket Lindbergh. Märket är kanske mest känt för att vara ett smart och läckert modemärke där det händer grejer, men det är faktiskt betydligt mer än så. Lindbergh har nämligen också kläder och skor i väldigt bra kvalitet. Detta gäller även skor där de föredragna materialen är läder och halsdukar. Modellerna är enkla och mångsidiga, och några av paren är exakt lika lämpliga till fest som till vardags beroende på vad du väljer att kombinera dem med.

De allra flesta skorna från Wagner Fashion är gjorda av läder eftersom det är ett riktigt fint skomaterial. Läderskor är bekväma, eleganta och håller sig fina även om man änder skorna ofta. Läderskor kan, med lite underhåll, hålla i många år. Våra herrskor är främst bruna och svarta, men det finns många olika nyanser och texturer, så det finns fortfarande en väldig massa skor. Det finns också enstaka skor i mörka nyanser av blått.

Alla snygga skor kräver självklart också ett par fina strumpor. Vi har ett brett utbud av strumpor. Så du borde enkelt kunna hitta ett par strumpor som matchar dina skor.

Vilka skor ska du välja?

Vilka herrskor du borde välja beror främst på vad du ska använda skorna till. Om det gäller vardagsskor som ska användas inomhus, till exempel på kontoret, kan du använda nästan vilka skor som helst. Om du går runt i dina skor utomhus så kan det vara trevligt att ha ett par skor som ger lite mer stabilitet. Ett par högkvalitativa skor kan användas i många år framöver. De kommer bara att bli mer och mer bekväma när de har gått in dem, och de fortsätter att vara snygga så länge du tar bra hand om dem.

Vi på Wagner tycker att sneakers sätter en kul twist på en kostym, men det gäller framförallt oformella tillfällen där du kan köra en mer avslappnad stil. Ändå anser vi att varje man bör ha ett par klassiska, snygga, mörka skor till kostymen eftersom det ger det bästa övergripande utseendet. Om de ska användas till frack eller kostym är en bra tumregel att svarta skor passar till en svart frack, medan en grå kostym blir snygg med mörkbrunt om det passar din stil bättre. De ljusbruna herrskorna är inte det självklara valet till en kostym för många, men det om du vågar så kan du självklart testa på det.

Köp skor online på Wagner Fashion

Att köpa skor online är inte annorlunda än att köpa kläder på nätet. Du kan alltid prova dina skor hemma och om storleken är fel har du samma schyssta bytesvillkor som du får med nätshopping. På Wagner Fashion får du både högkvalitativa skor och bra service. Vi ger dig Fri frakt över 499 kr., oavsett hur mycket - eller hur lite - du köper. Vi skickar din beställning snabbt så att du har dina saker inom 1-3 arbetsdagar. Om du ångrar ditt köp kan du helt enkelt kontakta en av våra fysiska butiker för att byta ut dina plagg istället för att skicka tillbaka via post.