Fri frakt över 399 kr.
Snabb Leverans
Fri retur
Byt i alla våra butiker

Lindbergh

Halsduk

599 kr 299,50 kr

Värmande och fina halsdukar till dig!

Vi säljer halsdukar från olika märken som alla inkluderar olika material och mönster. Du hittar både enkla halsdukar för män i klassiska färger och material samt modernare halsdukarna för män med olika mönster, ränder och snygga detaljer. VI har också så kallade tubhalsdukar, dvs. halsdukar som sys ihop. De är verkligen smarta och sitter snyggt utan att du behöver knyta eller vira runt dem - de sitter helt enkelt snyggt på en gång. En tubhalsduk är sålunda en ny klassiker och det perfekta alternativet till den klassiska stickade halsduken. Välj en svart tubhalsduk om du inte redan har en - den passar till allt du har i höst- och vintergarderoben.

Vi är helt säkra på att du alltid hittar en fin halsduk som passar din stil perfekt inom vårt breda utbud. Den stora stilskillnaden innebär att det finns både halsdukar för dig som i första hand bär halsduk i dekorativt syfte och halsdukar för dig som letar efter varma snygga halsdukar som värmer när vinterkylan härdar. Oavsett varför du har på dig halsduk så hittar du en halsduk här hos oss.


Köp halsdukar online hos Wagner Fashion
Om du väljer att köpa din nya halsduk på Wagner Fashion belönar vi dig med fFri frakt över 399 kr.och snabb leverans. Ifall du sedan ångrar ditt köp, ger vi dig möjlighet att byta i butiken, så att du slipper skicka tillbaka varan på posten.