Fri frakt över 499 kr.
Snabb Leverans
Byt i alla våra butiker
Fri retur
Gå till klubb

Ångerrätt

Du har rätt att avbryta köpet inom 14 dagar efter mottagandet av varan. Ångerrätten kan utövas utan att du måste ange någon särskild anledning genom att skicka ett meddelande till oss via vanligt brev eller e-post. Vi rekommenderar att du fyller i och skickar in medföljande returkort. Du kan även välja att använda den vanliga ångerblanketten som finns längst ner i det här dokumentet.

OBS Du kan inte utnyttja ångerrätten genom att helt enkelt vägra att ta emot varorna eller genom att inte hämta ut dem.

Vänligen skicka meddelande om att utöva din ångerrätt till följande adress:

WagnerFashion.se
v/ PWT Brands A/S 
Kertemindevej 1
9220 Aalborg Ø
E-post: kundeservice@wagner.dk

Om du skickar tillbaka ett köp måste du returnera varan till samma adress utan orimlig fördröjning och senast 14 dagar efter att du meddelar att du vill ångra ditt köp. Vi kan kräva dokumentation för att försäkra att varan har skickats före utgången av tidsfristen. Om varan returneras måste den vara korrekt förpackad och bifoga en kopia av ditt ångermeddelande.

Du kan också alltid välja att byta din vara i en av våra fysiska butiker.

Tillbakalämnade varor borde vara i gott och oskadat skick. Om tillbakaskickade varor visar tecken på skada eller användning, utöver vad som är nödvändigt för att bestämma varornas art, egenskaper och sätt, kan du försämra varans värde. Vi uppskattar värdet baserat på en konkret bedömning av den tillbakalämnade varan.

Betalning för varan återbetalas så snart som möjligt och under alla omständigheter inom 14 dagar från mottagandet av ditt meddelande om att du vill ångra ditt köp. Vi förbehåller oss dock rätten att återkalla återbetalningen tills vi har fått tillbaka varan/varorna för inspektion, eller tills du har lämnat in bevis på att varan har returnerats, beroende på vad som sker först. Pengar kan inte lämnas tillbaka om varorna har betalats med presentkort.

Om du avbryter köpet enligt dessa villkor kommer vi att återbetala inköpspriset tillsammans med de ursprungliga fraktkostnaderna (exklusive extrakostnader på grund av att ditt val av leverans utöver den billigaste standardfrakten), minus eventuella prisskillnader. Om du inte meddelar oss om annat så görs återbetalningen med samma betalningsmetod som den du använde vid den ursprungliga transaktionen.

För mer information om din 14-dagars retur kan du besöka danska Konkurrens- och konsumentsstyrelsens hemsida: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold.