Undertröjor

Hos Wagner hittar du både klassiska undertröjor utan ärmar, med korta ärmar och med långa ärmar. Välj mellan kvalitetsundertröjor i mjuk bomull, varm ull eller temperaturreglerande bambu.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Undertröjor – mjukt och skönt närmast

Undertröjor har många användningsmöjligheter. På vintern är det naturligtvis suveränt att använda undertröjan för att hjälpa dig behålla värmen. Har du en stickad tröja som du tycker kliar? Då kan en långärmad undertröja vara en lösning – känslan av den mjuka bomullen i kombination med värmen från en bra stickad tröja är helt perfekt när frosten biter som värst.

På sommaren har man normalt sett inte lika stor användning för undertröjor som på vintern, såvida man inte använder dem under träning eller på stranden. Trots det finns det en anledning till att Wagner rekommenderar att du har på en – nämligen under din skjorta. Utan undertröja riskerar du att man kan se in mellan knapparna, t.ex. när du sitter ner, men det är lätt att undvika på ett diskret och behagligt sätt. Välj alltid en vit undertröja under ljusa skjortor och en svart eller grå under mörka.

Köp undertröjor online
Köp dina undertröjor tryggt hos Wagner, där vi har massor av erfarenhet av herrkläder. Du kan vara säker på att få kvalitetskläder till attraktiva priser – och är det något som inte motsvarar dina förväntningar erbjuder vi goda bytesmöjligheter. Vi erbjuder gratis retur och möjligheten att byta hos din lokala Wagner. Vi låter dig bestämma hur du vill byta.