Tights

Hos Wagner hittar du tights av hög kvalitet från välkända märken som Björn Borg, JBS, Lindbergh och Shine. Det breda utbudet av märken gör att du alltid kan hitta ett par tights som passar just dig.

  • Fri frakt över 399 kr.
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Kvalitet vinner alltid

Vi har tights med alla möjliga färger och mönster, så det både finns något för dig som gillar det enkla och för dig som älskar mode och gärna vill ha lite färg på kläderna. Oavsett vilken typ av tights du föredrar har vi ett stort utbud som passar till din stil.

Herrtights finns i olika modeller, men de flesta har idag bred, behaglig resår och korta, tajta ben. Det är en modell som är väldigt populär hos många män, eftersom de helt enkelt är sköna att gå i. Av samma anledning är det den modellen som dominerar utbudet här hos Wagner.

Kom ihåg att du kan spara pengar genom att köpa flera par på en gång! Äntligen har du en bra ursäkt att skämma bort dig själv.

Köp tights online – och tjäna poäng
Hos Wagner vill vi gärna vara din favoritbutik när du ska köpa herrtights och andra kläder. Därför ger vi dig massor av attraktiva erbjudanden och Fri frakt över 399 kr. och möjligheten att skicka tillbaka. Samtidigt tjänar du poäng på alla dina köp om du är medlem i vår kundklubb, Club Wagner. Det gäller självklart också när du köper tights online hos oss, så varför inte ta den bonusen på köpet? Du kan shoppa spännande varor för dina poäng.