Sweatshirts

Vi har massor av snygga sweatshirts till dig, både de enkla och de med snygga detaljer som är i linje med dagens trender. I vårt utbud hittar du modeller från populära märken som Lindbergh och Shine Original.

  • 365 dagar bytesrätt
  • Prismatch
  • Tjäna 5% bonus på dina inköp i vår klubb

Wagner sweatshirts till dig

Få tag i en snygg sweatshirt från ett av de många märken som vi säljer här hos Wagner. Vi har samlat dem alla åt dig här.

Vårt breda sortiment garanterar att det både finns klassiska, enkla modeller och sweatshirts i dagens hetaste färger. Hitta precis de modeller som passar din stil och använd dem till vardags, där de lätt kan kombineras med alla möjliga tänkbara byxor.

Använd till exempel en sweatshirt utan dragkedja som ett alternativ till den klassiska stickade tröjan när du vill ha en avslappnad och bekväm vardagslook, eller använd en sweatshirt med dragkedja som alternativ till en stickad cardigan. Sweatshirts gör din stil lite vassare. Hos Wagner har vi också billiga sweatshirts så du kan göra en bra affär.

Shoppa online hos Wagner
Köp massor av snygga kläder till attraktiva priser hos Wagner, där vi har många års erfarenhet av kläder för män. Den starka kopplingen mellan vår webbshop och de fysiska butikerna innebär att vi kan erbjuda dig en service som kombinerar det bästa från shopping online med personlig