Jeansshorts

Hos Wagner har vi samlat alla årets coolaste jeansshorts för män just här, så du lätt kan hitta dina favoriter. Föredrar du klassisk mellanblå denim, mörkblå eller svart? Självklart har vi lite av varje i vårt sortiment för att du också ska kunna hitta dina nya shorts här.

Jeansshorts – en modern sommarklassiker

Jeansshorts kan bäst beskrivas som moderna klassiker som plockas fram varje år när de första solstrålarna når landet. Vi är glada över att kunna presentera de häftigaste modellerna från samma snygga märken som du hittar i våra fysiska butiker.

Därför hittar du också alltid ett spännande utbud av shorts i denim hos Wagner. Använd dem i vardagen, på fritiden – ja, var som helst. Kombinera dem med allt från coola T-shirts med tryck till pikétröjor och skjortor. Det finns en värld av möjligheter för att variera stilen med dina shorts som utgångspunkt.

Hittade du inte rätt shorts här, se då alla shorts från alla märken – det finns massor av andra snygga modeller att välja mellan.

Upplev fördelarna med att shoppa online hos Wagner
När du handlar hos Wagner gör vi vårt bästa för att ge dig en positiv upplevelse varje gång. En viktig del i det är att erbjuda Fri frakt över 399 kr. och goda bytesmöjligheter. Välj själv mellan vårt retursystem eller att byta hos din lokala Wagner.

Om du är medlem i vår kundklubb, Club Wagner, tjänar du poäng när du väljer att köpa dina nya jeansshorts online – precis som när du handlar i våra fysiska butiker.