Ytterkläder

Skaffa moderiktiga ytterkläder som fokuserar både på design och kvalitet. Se urvalet här med Wagner Fashion och hitta nya kläder idag.

  • Fri frakt över 399 kr.
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Hitta rätt ytterkläder hos oss

Hos Wagner Fashion är vi väldigt stolta över att vara bland de ledande leverantörerna av herrkläder. Därför försöker vi också alltid att hitta rätt kläder till dig - varje säsong, varje år.

Det måste vara både funktionellt och snyggt och därför har Wagner Fashion ett av Sveriges mest spännande sortiment av jackor, vindjackor, skinnjackor, cowbowjackor och ulljackor till män. Oavsett vilken klädsel du är ute efter så har Wagner Fashion något som passar dina behov.

Vi samarbetar med ett antal välkända leverantörer av märkesvaror för att se till att våra kunder alltid får rätt urval, rätt modell för rätt pris. Vårt urval inom ytterkläder har därför stor variation och omfattar olika märken, modeller och prisklasser.

Vårt utbud av ytterkläder varierar utifrån säsong, så att du till sommaren hittar sommarjackor och lätta vindjackor och även har en massa varma vinterjackor till vintern. Du kan dock alltid hitta en snygg skinnjacka på vår avdelning med ytterkläder. Oavsett årstid finns de flesta jackorna i klassiska färger som svart, grått, beige och blått, men nya färger smyger alltid sig in i vårt sortiment beroende på vilken säsong det är. Eftersom det finns en stor variation bland våra olika varumärken kan du alltid hitta något som passar din smak.

Handla online på Wagner Fashion
När du köper ytterkläder på Wagner Fashions webbutik får du massor av fördelar. Du får nämligen snabb frakt och kan dessutom tjäna poäng via kundklubben. Vi har också alltid ett specialerbjudande då vi på Wagner Fashion låter dig byta alla nätköp i våra butiker.