Kostymbyxxor

Ett par kostymbyxor kan både användas tillsammans med en kavaj eller blazer eller för sig själva för att ge din look extra stil. Välj en enfärgad färg som blå, grå eller svart eller kanske ett diskret mönster.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Hitta rätt kostymbyxor med Wagner Fashion

Behöver du ett par smarta byxor? På Wagner Fashion hittar du alltid många spännande modeller, bl.a. från Lindbergh.

Vanliga byxor är vanligen svarta eller mörkgråa, och i dessa neutrala färger har vi det bästa urvalet.
Använd kostymbyxor med en välsittande kavaj och en fin skjorta för att få en riktigt fin look - oavsett om du ska använda dina kostymbyxor till vardags eller fest.

Se till att du väljer ett par kostymbyxor som är tillräckligt långa - de måste sitta bra. När du gör ditt köp hos oss i vår webshop kan du byta i någon av våra butiker om dina kostymbyxor sitter helt rätt, så om de inte sitter bra kan du enkelt byta till ett par som sitter perfekt.

Handla online på Wagner Fashion - och upplev fördelarna
Wagner Fashion har under många år gett sina kunder hög kvalitet och god service med ett brett sortiment av välkända varumärken, som har haft stor inverkan på mäns garderober. När du handlar online har du 24 månaders garanti. Det innebär att du antingen kan få varan lagad, bytt, pengarna tillbaka eller prisavdrag, beroende på din specifika situation.