Koftor

Hos Wagner säljer vi olika former av cardigans – både stickade och i sweatmaterial. Det är två vitt skilda slags cardigans som var och en har sitt visuella uttryck, så hos Wagner kan du alltid hitta din favorit.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Koftor till alla

Vi på Wagner Fashion prioriterar att ha ett spännande urval av koftor och det beror helt enkelt på att en massa olika typer är perfekta till olika tillfällen. Gemensamt är att koftan är ett praktiskt plagg som man enkelt kan ta på och av sig under dagen då vindriktningen ändras eller solen växelvis kryper fram eller försvinner bakom molnen.

Den stickade koftan är en klassiker som håller år efter år. En bra stickad kofta kan användas både till vardags och informella, lite roligare tillfällen där den utstrålar bra stil. Dra på dig en mjuk kofta när vädret är kallt och T-shirten eller skjortan inte värmer nog.

En kofta i sweatshirtmaterial är avslappnad, bekväm och fungerar bra som en del av en aktiv livsstil. Med en väldigt informell look är en kofta i sweatshirtmaterial perfekt till vardags, där den kan användas som vilken annan tröja som helst.
 
Handla online
Vi på Wagner Fashion har Fri frakt över 399 kr.. Med en leveranstid på bara 1-3 dagar får du med andra ord alla fördelarna av en nätbutik i kombination med fördelarna av att handla i butik. Om du är medlem i Club Wagner Fashion kan du tjäna poäng precis som när du gör när du gör köp i butiken.