Kavajer

En kavaj eller blazer kan fungera både som ett helt set med ett par kostymbyxor eller för sig själv för att ge din look extra stil. Välj mellan våra favoritmärken som JUNK de LUXE och Lindbergh.

  • Snabb Leverans
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Hitta en kavaj som passar dig och din stil

Både Lindbergh och Morgan är märken som sätter kvaliteten främst, samtidigt som de tillverkar kläder med mycket enkla, klassiska snitt. Det gäller även för de kavajer som du hittar från dessa märken, vilket absolut bidragit till deras popularitet.

Det enda en kavaj ska göra är nämligen att vara enkel och snygg och presentera dig på bästa möjliga sätt. Det lyckas kavajerna från Morgan och Lindbergh göra. Frågan är bara vilken kavaj som passar dig och din stil bäst. När man väl hittat en perfekt kavaj kan man ha glädje av den långt fram.

Har du ordnat kostymbyxorna som hör till kavajen när stilen ska vara riktigt flott?

Upplev fördelarna med att handla hos Wagner
Wagner har under många år gett män kvalitetskläder och god service med en lång rad kända märken som fått starkt fäste i herrgarderoben. När du handlar online har du 36 månaders reklamationsrätt. Det betyder att du antingen kan få varan lagad, utbytt, pengarna tillbaka eller avdrag på priset, beroende på den konkreta situationen.