Jeansjackor

Jeansjackor passar för alla årstider, antingen för soliga vårdagar eller inomhus på vintern. Hitta den helt enkla och klassiska eller välj en med modern look eller med pälskrage.

  • 365 dagar bytesrätt
  • Prismatch
  • Tjäna 5% bonus på dina inköp i vår klubb

Hitta den perfekta jeansjackan

Vi har något för alla tack vare alla olika modeller i vårt sortiment. Några har intressanta detaljer, såsom jeansjackor med nitar, smarta fickor och olika jeansfärgsnyanser som kan variera från ljusblått till mörkblått, grått och svart. Det är också skillnad mellan de olika modellernas längd, så välj även om du vill ha en kort jeansjacka eller en som är lite längre.


Jeansjackor kan användas under större delen av året - givetvis med undantag för de kallaste vintermånaderna. När det är kallt ute kan det vara en bra idé att välja en fodrad jeansjacka. När det är riktigt varmt ute kan du istället använda en öppen jeansskjorta istället för en jeansjacka. Tunnare, lättare material kan skapa en avslappnad vardagslook om du kombinerar shorts eller jeans och en t-shirt med coolt tryck.


Vi har även jeansjackor i flera prisklasser, så om du letar efter en billig jeansjacka kan du som tur är hitta en cool jacka till ett riktigt vasst pris.

Köp jeansjackor hos Wagner Fashion på nätet
Köp din nya jeansjacka hos Wagner Fashion. Vi har Fri frakt över 399 kr. och vi skickar ditt paket så snart som möjligt. Testa jackan hemma i lugn och ro. Om den inte passar kan du också lämna tillbaka den eller byta den till något annat i en av våra fysiska butiker.