Boxershorts

Hos Wagner säljer vi ett mycket stort urval av boxershorts från en rad kända märken – bland annat JBS och Björn Borg. Hitta dina nya boxershorts online här, oavsett vilket märke du gillar mest.

  • 365 dagar bytesrätt
  • Prismatch
  • Tjäna 5% bonus på dina inköp i vår klubb

Nyckelorden är kvalitet och design

Vi vet att boxershorts ska ha en viss kvalitet för att man ska vilja ha på sig dem. Det är oerhört irriterande att ha obekväma boxershorts på sig när t.ex. sömmen eller resåren inte är bra. Därför har vi bara boxershorts av bra kvalitet på Wagner.

Samtidigt fokuserar vi på att välja produkter till vårt sortiment som inkluderar säsongens mest spännande designer. Vi satsar på boxershorts i dagens nya färger och mönster som taggar till under vardagen.

Vassa priser

På Wagner Fashion vill vi ge dig märkesvaror till väldigt bra priser, så du hittar massor av bra erbjudanden på boxershorts, speciellt när du köper mer än ett par i taget. När du håller på och handlar kan du därför lika gärna köpa 2, 3 eller 5 par boxershorts - du kommer nog atr använda dem allihopa i alla fall.

Köp boxershorts på Wagner online

På Wagner Fashion vill vi att du ska känna att vi uppskattar dig. Det är därför vi har kundklubben Club Wagner där du får ta del av många fördelar. Du kan t.ex. tjäna poäng när du handlar hos oss. Du kan sedan använda dina poäng till att köpa snygga kläder.