Västar

Modet dikterar väst och det är vi riktigt glada för hos Wagner, för västen är både praktisk och snygg på samma gång. Hitta din nya väst här – vi har både västar för utomhuslivet och till ditt kostymset.

  • Fri frakt över 399 kr.
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Så använder du västen

Hos Wagner har vi ett litet, spännande urval av västar från fantastiska märken som Signal, Shine och inte minst Lindbergh.

En dunväst gör sig absolut bäst som ett alternativ till jackan. En väst med dun räcker ofta till för att hålla värmen på hösten, om du använder den över en skön stickad tröja eller en cool sweatshirt. Vanligtvis har dunvästen en slät, quiltad yta, vilket är helt i linje med dagens trender. Prova själv – vi är övertygade om att du kommer bli riktigt nöjd med din dunväst.

En stickad slipover är mjuk, varm och helt perfekt att bära över en skjorta när temperaturen sjunker. En slipover används därför mest inomhus. Det är en klassiker som klär riktigt många män och även många yngre män.

Ett alternativ till en klassisk slipover är en väst i sweatshirtmaterial. Den kan användas på precis samma sätt som den stickade varianten, men har oftast dragkedja och huva med inspiration hämtad från sweatshirts.

En klassisk väst med knäppning passar till kostymen när det ska vara formellt och snyggt. Du känner igen den och den är ett säkert kort när du ska på bröllop och andra stora fester.

Köp din väst hos Wagner
När du shoppar online hos Wagner får du inte bara ett brett utbud av kläder – du får också samma goda service som du känner igen från våra butiker. Det innebär bland annat att vi har Fri frakt över 399 kr. när du beställer online hos oss och att vi erbjuder retur. Du kan också välja att byta i någon av våra butiker där vi är redo att hjälpa dig.