Stickat

En stickad tröja behövs när man bor i ett land som Sverige. När du saknar ett bra mellanlager till vintern eller en varm tröja för kyligare sommarkvällar, kan du hitta den perfekta stickade tröjan hos Wagner. Kombinera din nya stickade tröja med ett par chinos eller jeans på vintern, eller använd den över shorts på våren. Hos Wagner kan du hitta de bästa stickade tröjorna, oavsett om du föredrar enfärgade, randiga eller melerade.

Gillar du klassiska stickade tröjor eller det allra senaste stickade modet?

Hos Wagner älskar vi välgjort, mjukt och behagligt stickat mode och det gör säkert du med. Med massor av variation mellan våra märken hittar du alltid en snygg, mjuk stickad tröja som passar din stil.

Vissa typer av stickat går aldrig ur modet, till exempel enfärgade tröjor i grått, svart och mörkblått. Dessa färger är eviga klassiker av en god anledning – de kan bäras av alla och passar väl in i den enkla skandinaviska stilen. Hos Wagner hittar du självklart alltid ett spännande utbud med stickat i de färgerna. De finns dock alltid sida vid sida med massor av säsongsaktuella varor som är enligt dagens trender. Just nu bjuder modet på snygga färger, sköna ränder och strukturstickat. Om du vågar förnya din garderob lite den kommande säsongen, prova då att kombinera säsongens stickade mode med klassiska chinos eller jeans i en mer neutral färg. Så åstadkommer du en fräsch men enkel look, som passar väl in i alla möjliga sammanhang.

Köp stickade tröjor hos Wagner
Köp din nya stickade tröja hos oss – så giver vi Fri frakt över 399 kr.. Vi ser också till att ditt paket skickas så snabbt som möjligt, så du kan få hem din beställning där vi vet att du väntar på den. Passar det stickade inte har vi gjort det lätt för dig att byta – skicka i retur på vår bekostnad eller byt hos din lokala Wagner. Vi är alltid redo att hjälpa dig i butiken. På så sätt kombinerar vi det bästa med att handla online med det bästa från våra fysiska butiker.