Skinnjackor

Läder är ett skönt material som håller sig fint riktigt länge eftersom lädret blir mjukare och får ett unikt patinerat utseende när det används. Vi har ett spännande utbud av läderjackor – vilken är din favorit?

  • Fri frakt över 399 kr.
  • Bytt i alla Wagners butiker
  • 365 dagar bytesrätt

Skinnjackan - klassikern av alla klassiker

m du redan har en skinnjacka så vet du varför den är så populär, och om du inte har en så är det hög tid för det. En skinnjacka är både häftig, snygg och bekväm att ha på dig. Därför är skinnjackan en modern klassiker som hänger i många mäns garderob.

 

På Wagner Fashion hittar du alltid flest läderjackor i brunt och svart, alltså de vanligaste färgerna. Det händer dock att olika märken har fler färger.


Skinnjackor på nätet hos Wagner Fashion
Du kan känna dig helt säker när du köper skinnjackor online hos Wagner Fashion eftersom du handlar från en stor kedja som har en massa erfarenhet inom herrkläder. Det innebär att vi både har en känsla för att välja snygga produkter som kan säljas till attraktiva priser och att vi har många års erfarenhet av utmärkt personlig kundservice. Därför får du alltid fri frakt, fria returer och kan göra byten i en av våra butiker du handlar på nätet med oss.