Fri frakt över 399 kr.
Snabb Leverans
Fri retur
Byt i alla våra butiker

Vi fann tyvärr inga produkter som matchade din sökning

Björn Borg boxershorts - hög kvalitet i hela kollektionen

Vi på Wagner Fashion älskar Björn Borg. Anledningen är enkel: Vi bryr oss om kvalitet och snygg design, och just det är märkets styrkor.

På Wagner Fashion har vi alltid ett stort urval fullt med där massor av coola par att välja mellan när du vill hitta dina favoriter. Oavsett om du vill vara extra läcker i djärva ränder eller vill testa nya, trendiga mönster, så kan du alltid hitta dina nya underkläder hos oss. Om du föredrar klassiska, vanliga boxershorts så har vi även detta. Många modeller finns i 2-pack, vilket innebär att du får två par snygga boxershorts för en billig peng. Oavsett vad du väljer så kan du vara helt säker på att alla plagg har samma goda, välkända kvalitet och passform.

Handla dina ny boxershorts på nätet
Om du vill skämma bort dig själv med ett par nya boxershorts från Björn Borg eller något annat av våra utmärkta modemärken så Wagner Fashion helt rätt shoppingställe för dig.
Vi ger nämligen alltid Fri frakt över 399 kr. och inte minst fria returer.

Som medlem i vår kundklubb Club Wagner tjänar du dessutom poäng på alla dina köp. Du har med andra ord all anledning att köpa dina nya boxershorts hos oss.

Ifall du inte skulle hitta just de boxershortsen du är ute efter i Björn Borg-sortimentet så har vi en massa boxershorts från andra varumärken där du har ett brett urval av modeller att välja mellan.